Vårtbehandling / Vårtbehandling för barn

Huskurer är för många personer det första steget i att försöka ta bort en vårta. En del av dessa behandlingar kan ge gott resultat, men vanligtvis tar det längre tid innan de verkar, eller så kanske de inte fungerar alls. Viktigast av allt är att stärka immunförsvaret och stoppa spridningen av vårtor. Förebyggande åtgärder är att undvika att gå barfota, inte dela personliga hygienartiklar och undvika att vidröra vårtor, både dina egna och andras. Bär badtofflor i gemensamma våtutrymmen, såsom bastu, simbassänger och duschar på idrottsanläggningar.

Behandlingen kommer alltid att bero på hur noggrant du följer behandlingen du väljer och hur "envis" din vårta är. De flesta behandlingar kräver vanligtvis från ett par veckor till några månader för att verka.

 

Vårtbehandling för barn

Om du behöver behandla vårtor ska du välja något säkert, enkelt och smärtfritt medel, åtminstone till en början. Wartie vårtborttagare är lämplig för barn över 4 år. Wartie Advanced är lämplig för barn över 12 år.

Tack vare sin unika design har Wartie fördelen att ge en snabb behandling av en vårta samtidigt som direktkontakt mellan huden och den flytande gasen inuti flaskan undviks. Eftersom Wartie levererar kylan genom en precisionsmetallspets, kan frysområdet kontrolleras av det tryck som utövas på flaskan under appliceringen: Mer tryck innebär att en större del av metallspetsen kommer i kontakt med huden, vilket resulterar i ett större frysområde. Med lätt tryck minimeras kontakten och därmed kan mindre vårtor och fotvårtor behandlas med samma precision och komfort.